Πόσο κοστίζει;
Η χρήση του PetLocator.gr παρέχεται εντελώς δωρέαν.
Γιατί να χρησιμοποιήσω το PetLocator;
  • Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία του/των κατοικιδίων σας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί 24/7/365.
  • Εύκολη διαχείριση όλων των κατοικιδίων σας μέσω ενός λογαριασμού.
  • Δημιουργία πλήρους προφίλ κατοικιδίου όπως φωτογραφία, όνομα, χρώμα, ηλικία, ιατρικές / διατροφικές ανάγκες κτλ.
  • Δημιουργία μοναδικού κωδικού αναφοράς για κάθε κατοικίδιο που μπορείτε να τυπώσετε στη ταυτότητα του κατοικιδίου. Στη περίπτωση που χαθεί και βρεθεί απο κάποιον τρίτο, το PetLocator παρέχει μηχανή αναζήτησης η οποία προβάλλει άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας σας. (Bασική προυπόθεση να έχει δηλωθεί το κατοικίδιο ως χαμένο και να έχει εγκριθεί απο τον διαχειριστή καθώς και το να αναφέρεται στην ταυτότητα το «www.petlocator.gr»).
  • Αυτόματη δημιουργία αφίσας με τα στοιχεία που εσείς θέλετε να προβληθούν, έτοιμη προς τύπωμα.
  • Άμεση ενημέρωση εθελοντών μέσω email και άμεση ειδοποιήση σε κινητά / tablets (Push notifications).
  • Άμεση δημοσίευση του κατοικιδίου σε περίπτωση απώλειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εθελοντισμός
Όλοι οι εγεγγραμένοι χρήστες μπορούν να γίνουν εθελοντές, ανεξαρτήτως έαν έχουν καταχωρήσει κάποιο κατοικίδιο ή οχι. Για να γίνετε εθελοντής μεταβείτε στον «Λογαριασμό» σας, εισάγετε τη διεύθυνση που επιθυμείτε, την ακτίνα επικοινωνίας σε χιλιόμετρα και τσεκάρετε το κουτάκι «Να ενημερώνομαι για νέες καταχωρήσεις απώλειας μέσω email». Στη περίπτωση που δηλωθεί απώλεια εντός της εμβέλειας (σε κύκλο) απο την ακτίνα επικοινωνίας που έχετε ορίσει θα λάβετε άμεσα email με τα στοιχεία του κατοικιδίου.
Έγκριση κατοικιδίων απο τον διαχειριστή
Για λόγους ασφαλείας (προσβλητικές εικόνες / περιεχόμενο) κάθε φορά που ένα κατοικίδιο δηλώνεται ως χαμένο πρέπει να εκγριθεί απο τον διαχειριστή του PetLocator. Οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στα στοιχεία του κατοικιδίου μετέπειτα πρέπει να ξαναγίνει έγκριση αυτού. Σε όλες τις περιπτώσεις ενημερώνεστε με email όταν ολοκληρωθεί η έγκριση. Εφόσον εγκριθεί θα μπορέσετε να κατεβάσετε την αφίσα και να κοινοποιήσετε το κατοικίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ρυθμίσεις απορρήτου
Οι ρυθμίσεις απορρήτου ανα κατοικίδιο σας επιτρέπουν να επιλέξετε ποιές πληροφορίες θα εμφανίζονται όταν το κατοικίδιο προβάλλεται σε τρίτους (στο διαδύκτιο) στη περίπτωση που δηλωθεί ως χαμένο. Στη περίπτωση που επιθυμείτε να προβληθεί η αφίσα δημοσίως ώστε κάποιος να την «κατεβάσει» και να την τοιχοκολλήσει τότε τα στοιχεία σας εμφανίζονται ανεξαρτήτως των ρυθμίσεων απορρήτου.
Ασφάλεια δεδομένων
Καταλαβαίνουμε οτι η ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Χρησιμοποιούμε SSL Certificate 128bit για όλες τις συναλλαγές της ιστοσελίδας παρέχοντας υψηλή προστασία απο τρίτους. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στους διακομιστές μας χρησιμοποιόντας encryption.
Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνετε; Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.